Ungdomsbedriftsmesse 2016 - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 01. feb. 2016
  • 04. feb. 2016

Klart for messe

Torsdag 4. februar er det klart for årets messe for ungdomsbedrifter.

Til sammen 33 ungdomsbedrifter fra fire videregående skoler deltar i arrangementet ved Færder vidergående skole torsdag 4. februar fra klokka 10 til 15. De som deltar, er elever fra Greveskogen vgs, Melsom vgs, Nøtterøy vgs og Færder vgs. En jury vil vurdere ungdomsbedriftenes logo og profilering, forretningsplan, team og produkt, i tillegg til utstilling på messa.

Thomas Heggertveit fra Ungt Entreprenørskap Vestfold åpner bedriftsmessa. Deretter kan alle som vil, besøke ungdomsbedriftenes stand i skolens bygghall og kantinområde i første etasje. Det er her elevene skal vise fram ideene sine. Blant dem er Eilert Rygh (til venstre på bildet), Stian Granerød og Tobias Lagarhus, her sammen med Miriam Larsen, lærer og messeansvarlig ved Færder videregående skole. Elevene Eilert og Stian deltar med ungdomsbedriften Patchi UB, mens eleven Tobias deltar med ungdomsbedriften Food 2 You.

Patchi UB har utviklet en prototyp av en slitesterk lapp som festes på klærne til skatere for å unngå slitasje av klær når brettet bæres. Elevene har selv sydd prototypen og gleder seg veldig til å realisere drømmen om en egen kleskolleksjon for skatere.

Food 2 You skal lage kvalitetsmat og gjøre den tilgjengelig og attraktiv for mange. Maten skal bringes til kundene der de er, i bil, gjerne ute i gatene eller til kafebord når det er varmt i været. Det er altså en slags mobil matvogn elevene skal presentere under messa for ungdomsbedrifter torsdag.