Miljøarbeidere - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 26. jun. 2017
  • 21. des. 2017

Miljøarbeidere

Miljøarbeiderne er tilgjengelige for alle elevene på skolen og har fokus på å skape et godt miljø for alle som hører til her. Vi er til stede for deg som trenger noen å snakke med uten å måtte bestille time. Om du bare trenger hjelp til å finne klasserommet eller klassen din, så hjelper vi deg med det også. Bare spør oss.

Miljøarbeiderne ønsker at du skal ha en så god skolehverdag som mulig. Vi jobber med å forebygge mobbing ved å være synlige både i kantina og ellers på skolens område både ute og inne. Dette innebærer at elevene trygt kan si ifra om det er noe i forhold til skolens miljø de ønsker å forandre og forbedre.

Om du lurer på hvem du egentlig bør snakke med, så kan vi hjelpe deg med å finne ut av det. Vi er her for deg og vi har taushetsplikt.

Vi har kontor i resepsjonen, men er mest rundt omkring over hele skoleområdet. Miljøarbeiderne kan også være tilstede i undervisningen.

Grethe Johnsen har også kontor sammen med resten av elevtjenesten i 4. etasje. Hun kan hjelpe deg med spørsmål angående f.eks. skoleskyss og Lånekassen.

Miljøarbeiderne kan kontaktes på telefon og epost, eller du kan bare komme bort til oss om du har noe du ønsker å snakke om.

 Skolens tre miljøarbeidere er:

 

 

Monica Landsrød

Send epost eller ring/send SMS:

E-post: monical1@vfk.no
Telefon
: 409 10 680

 

 

Emilio Mendez

Send epost eller ring/send SMS:

E-post: emiliom@vfk.no
Telefon: 408 03 495

 

 

Grethe Johnsen

Kom innom, send epost eller ring:

Kontor: B425
E-post: grethej1@vfk.no
Kontortelefon
: 33 30 97 99