Studiespesialisering med formgivingsfag (STFOR)   - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 26. jun. 2013
  • 26. apr. 2016

Studiespesialisering med formgivingsfag (STFOR)

Interessert i kunst og design? I dette utdanningsprogrammet utvikles dine skapende evner gjennom bruk av kunstneriske teknikker, grafikk, tredimensjonal form, foto og informasjonsteknologi. Her bruker vi PC aktivt i opplæringen.

Studiespesialisering med formgivingsfag tar utgangspunkt i basisfagene design og arkitektur og visuelle kunstfag – hvor du blant annet vil få grundig opplæring i avansert programvare for bildebehandling og presentasjon. I andre- og tredjeåret har du også mulighet til å fordype deg i ett av disse fagene: kommunikasjon og kultur, biologi II, internasjonal engelsk, entreprenørskap, visuell kultur og samfunn, scenografi og kostyme eller trykk og foto.

Utdanningsprogrammet gir deg en god start dersom du drømmer om å jobbe som arkitekt, designer eller andre områder innen kunstfag. Derfor forbereder vi deg også til de utdanningsstedene som tar inn studenter på bakgrunn av opptaksprøver. Med studiekompetanse har du også anledning til å søke deg inn på høgskoler og universiteter etter videregående skole.

Færder har følgende tilbud med søkekoder (søk i VIGO her):
Vg2 (STFOR2)
Vg3 (STFOR3)