Del ditt forfatterskap med oss! - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 21. jan. 2016
  • 12. feb. 2018

Del ditt forfatterskap med oss!

Våren 2016 skal Greveskogen vgs. igjen arrangere Grevefestivalen, med innslag av musikk, dans og drama. Som tidligere år inviterer vi alle elever på Greveskogen til å sende inn tekster til en skrivekonkurranse.

Til årets skrivekonkurranse skal dere skrive en kreativ tekst med inspirasjon fra Kjeld-Willy Hansen sitt dikt Krystallskipet.

Blant bidragene som kommer inn, vil vi plukke ut 3−5 finalister. Finaletekstene vil bli framført/presentert under festivalen, og en vinner vil bli kåret. Dramaelevene i 3 MDA vil stå for framføringen av finaletekstene.

Vinneren av konkurransen får en Ipad Air.

Vi håper du vil bidra i skrivekonkurransen og dele ditt forfattertalent med oss!

Olav Brathagen

Festivalsjef

Praktiske opplysninger:

Tidsfrist/innlevering: Innleveringsfristen er 7.2.16. Du leverer ditt bidrag på It’s Learning i mappen Grevefestivalen – skrivekonkurranse.

Tekstengde: Vi ønsker både kort og lange konkurransebidrag velkommen, men har en maksramme 3 sider, linjeavstand 1,5 med skriftstørrelse 12.

Annet: Blir ditt bidrag en av finalistene, kan det være at framføringen vil skille seg noe fra din tekst, men det er kun teksten som blir vurdert i konkurransen. Dette er en skrivekonkurranse.