Elevskifte i Grevinnen - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 23. feb. 2015
  • 30. okt. 2017

Elevskifte i Grevinnen

Nå er Vg-1 elevene på Restaurant- og matfag tilbake som ansvarlige på Grevinnen på fredager.

Det er fortsatt Vg2 som har ansvaret for torsdagene. Men fredager er det elevene fra Vg1 som har ansvaret for å lage mat, servere, yte service og ta i mot alle gjester, både stamgjester og nye. Vår restaurant Grevinnen har mange stamgjester, men vil gjerne ha mer besøk.

For stamgjester har restauranten uansett om det er Vg1- eller Vg2-elever som styrer skuta. Jorunn Krüger og Svein Erik Lauritzen prøver å få til to besøk i uka, men de er i allefall på restaurantbesøk én dag i uka.

- Vi er kjempefornøyde, kommer det i kor fra gjestene. Vi har nok brukt opp halve lønna her, men det er veldig god mat, billig og super service, smiler de to som absolutt anbefaler varm lunsj.

På fredagene vil det nå fremover være dagens på menyen, både i form av en varm rett og dessert. Vg2-elevene vil endre menyen sin etter årstider og med inspirasjon fra ulike deler av verden.

Det ikke så mange kanskje vet, er at det er fullt mulig å også få take-away fra restauranten. Og stamgjestene kan bevitne at de har forsøkt det også med stort hell.

- Det er ikke alltid vi rekker å sitte i restauranten, men da tar vi med oss maten, forteller de.

- Samtidig er det alltid hyggelig å være gjest i restauranten og treffe så fine elever, og også se igjen flere av de som vi har hatt som elever. Vi vil oppfordre flere av våre kolleger til å ta en pustepause i jobbhverdagen og besøke Grevinnen, påpeker stamgjestene.