Teaterforestillinger på Greveskogen - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 06. des. 2016
  • 12. feb. 2018

Teaterforestillinger på Greveskogen

Tirsdag 13. desember, onsdag 14.desember og torsdag 15. desember kl. 18 i Greveskogen vgs' nye Black Box med amfi, vises to en-aktere på samme kveld.

Avgangselevene fra musikk, dans og drama i faget Teaterproduksjon har laget begge en-akterne selv med veiledning av våre to dramalærere Camilla V.A. Hellern og Lillan M. Strand i løpet av 10 uker.

Alt varer i ca. to timer inkludert pause med mulighet til å få kjøpt kaffe og kaker.

Forestillingen, bestående av to en-aktere, er et produkt av en elevstyrt prosess Fra idé til forestilling, der elevene har skapt alt selv, inkludert både tekstskriving og sceneutvikling.  Begge stykkene har en tematikk som dreier seg rundt ulike fasader vi alle skjuler oss bak.

 

Rosenrødt

 

Dette stykket handler om en amatør-teatertrupp som har laget en forestilling. Det er kvelden for premieren, og skuespillerne befinner seg i garderoben bak scenen.  Det er her spillet foregår.  Hvem er de bak fasadene?  Er de noe annet enn det de utgir seg for å være?  Hva hender om de plutselig avslører seg?  Skuespillerne i denne teatertruppen bærer på hemmeligheter både for de andre i gruppen og for seg selv. Slikt blir det konflikter av. Absurde situasjoner og humor er hyppige innslag i stykket Rosenrødt.

Veileder: Lillan M. Strand

 

Deg, meg og sannheten

 

Dette stykket handler om Rebecca som har det vanskelig hjemme og på skolen, og om hvordan hun havner på en akutt barnevernsinstitusjon og seinere i fosterhjem. Rebekka tviholder på fasaden utad om at alt er bra hjemme.

Etter all kritikken mot barnevernet som har vært de seneste årene, ville dramaelevene finne ut hvordan barnevernet egentlig jobber og tenker, og sette seg mer inn i en ungdoms utfordringer i møtet med barnevernet. Deg, meg og sannheten forteller oss at det er ofte uklart hvem som sitter på sannheten i slike saker.

Veileder: Camilla V. A. Hellern

 

Skoleforestillinger:

14. og 15. desember kl. 09:40

 

Ordinære forestillinger:

13., 14. og 15. desember kl. 18:00