Flott avslutning på skolegangen - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 19. jun. 2015
  • 30. okt. 2017

Flott avslutning på skolegangen

Torsdag 18.juni ble våre avgangselever behørig feiret av foresatte og ansatte.

Med musikk, dans og taler ble elevene feiret og ønsket lykke til videre! Noen skal ut i lære, noen skal videre til høyere utdanning og noen skal jobbe og oppleve verden.

Dans på avslutning

Lektor Kjeld-Willy Hansen holdt en flott tale for elevene, der han tok for seg hva som kan vente elevene i fremtiden og ikke minst alt de har vært innom i løpet av så mange års skolegnag. En tale som fikk fram både latter og ettertanke i salen. Well done!

Kjeld-Willy Hansen

Noen av elevene ble ekstra satt pris på som forbilder og fikk stipender fra skolens legat. Og da sa rektor Hans Kristian Voje følgende:

Det kan med en viss rett sies at skolen bidrar til sortering av ungdom ved å gi karakterer og ved å løfte fram de særlig flinke og flittige – slik vi også vil gjøre her i kveld. Men da skal dere huske: Karakterene er ikke en dom over deg som person. Du er ikke noe mindre verdt om du får dårlige karakterer.

Stipend på kr. 5.000,- til hver elev blir delt ut «Til en eller flere elever som har gjort seg fortjent til en påskjønnelse fra skolens side. Da handler det om karakterer, innsats, bidrag til klassen og skolen. Rett og slett forbilder».

De som fikk stipend var: Marcus Ullebø fra 2SSD, Isabel Bergrud fra 2MFA, Ghajanaa Mukilvannan fra 3STA, Sebastian Sandvold fra 3STB, Salvatore Messina fra 3STB, Paula Aarseth Tunstad fra 3STC, Gard Detlev Øksendal fra 3STC og Fabian Severin Heidelberg Lunde fra 3MDA. Gratulerer!

  Sebastian Sandvold    

Sebastian Sandvold

Ghajanaa Mukilvannan

Ghajanaa Mukilvannan