For en festivaluke! - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 03. apr. 2017
  • 12. feb. 2018

For en festivaluke!

Vel blåst til alle som har vært med på å gjennomføre Grevefestivalen. Dere imponerer!

Forrige uke gikk Grevefestivalen av stabelen på Greveskogen vgs. Våre elever fra musikk- og dramalinja har levert forestillinger de virkelig kan være stolte av. I samarbeid med våre elever fra service og samferdsel, som ahr gjort en formidale markedsføringsjobb, har dette vært all time high . Både teater og musikk av høy klasse, og kjempemoro å se hvordan festivalen samler store deler av skolens elever og mange får både se og høre hva som skjer.

Tekstkonkurransen "Fra tekst til scene" med forfatter Gro Dahle som juryformann, ble i år vunnet av Vg3-elev Jennie Maylen Kubara Håkestad. Vi gratulerer!

Fra tekst til scene

De fem andre bidragene var også svært gode tekster, alle inspirert av Nobelprisvinner Bob Dylan. All ære til 3MDA som satte tekstene ut i livet, og ikke minst Camilla V. Hellern som er pedagogen som har satt det sammen og trukket i trådene. En kjempeforestilling!

Fra tekst til scene

Fra tekst til scene

Musikkelevene viste seg også fra sin beste side med både Unplugged- og Plugged-konsert. Disse var også inspirert av Dylan og presenterte sanger med politisk budskap. Skikkelig tøkk, fantastisk stemmeprakt, guts og glory.

Plugged

Gresk tragedie ble vi servert gjennom forestillingen MEDEA. Flott spill og herlig scene gjorde forestillingen svært severdig. Et aktuelt budskap om hevn, sjalusi og svik.

Medea

Medea

Ukas morsomste var definitivt barneforestillingen "Jakten på den magiske sangen". Kjempemorsomt og flott samspill av og med elevene i 1MDA. Moro både for voksne og barn. Stor underholdningsverdi.

Jakten på den magiske sangen

Jakten på den magiske sangen

Stort hurra for alle elever, lærere og ressursmennesker som har vært med på gjennomføringen av Grevefestivalen 2017. Vi gleder oss allerede til neste festivaluke. Heia MDD!