Gulljente på AHT - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 29. okt. 2014
  • 12. feb. 2018

Gulljente på AHT

Forrige helg vant vår elev, Sandra Milena, firedobbelt gull på landsstevnet i svømming for funksjonshemmede.

Sandra Milena Off (16) imponerte de fleste med å vinne gull på fire av fem øvelser under landsstevnet i svømming for funksjonshemmede forrige helg. Hun hentet hjem seieren på 50 m fri, 50 m bryst, 50 m rygg og 100 m fri.

Totalt deltok 73 utøvere fra 18 klubber, og det ble naturlig nok en fantastisk opplevelse for 16-åringen, som til daglig er elev ved vår avdeling AHT hvor hun tar restuarant- og matfag. Hun trener til daglig med svømmegruppen i Holmestrand Idrettsforening, men er også så heldig å ha svømming hver fredag i regi av skolen her. Fredagsøktenen brukes til kondisjonstrenin, og da kan hun fort komme opp i femti runder i bassenget.

Ekstra trening i skoletiden har altså gitt resultater, og tidene på landsstevnet var så gode at Sandra Milena nå er invitert på landslagssamling på Norges Idrettshøgskole 5.-7.desember. Der skal hun blant annet trene med det norske laget som tok gull på 4x50 m fri i Special Olympics i Antwerpen i spetember i år.

Landsstevnet viste at 16-åringen er full på høyde tidsmessig med eldre og mer meritterte svømmere. Hun er faktisk på topp tre i landet om man ser bort fra klasseinndeling.

Sandra Milena har bare lyst til å bli enda bedre og gleder seg stort til landslagssamling.

- Jeg skal fortsette å trene hardt for å bli enda bedre, påpeker gullvinneren, som ser fram til mye moro i bassenget i tiden fremover.