Infomøter for foresatte til Vg1-elever - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 20. nov. 2015
  • 18. sep. 2017

Infomøter for foresatte til Vg1-elever

Vi har i uke 48 gleden av å invitere til informasjonsmøte om fagvalg innen programområdet studiespesialisering.

I uke 48 arrangerer vi møter i skolens Storauditorium. Vi holder møte tirsdag 24.11 og onsdag 25.11. fra kl. 18.00 til ca. 19.00. Vi tenker oss at foreldre som har elever i klassene 1STA, 1STB, 1STC og 1STD møter tirsdagen, og foreldre som hører til klassene 1STE, 1STF og 1STG møter onsdagen. Møtene blir like begge dagene.

Vi studiekoordinatorer kommer til å orientere om de ulike fagene vi tilbyr, og om regelverket rundt fagvalg og fagkombinasjoner.

Elevene i de aktuelle førsteklassene har akkurat fått den samme orienteringen. Vi har stor tro på at det er lurt at dere foreldre/foresatte er med i elevenes fagvalg, og kan bistå med gode råd.

Elevene vil også bli fulgt opp med orienteringsmøter av og med de enkelte faglærere. De vil få henvisninger til godt og grundig informasjonsmateriell, og hver eneste elev i vg1 studiespesialisering vil bli innkalt til samtale om fagvalg i Elevtjenesten hos studiekoordinatorene. Endelig fagvalg tas deretter, med frist 19.februar 2016.

Velkommen til orientering i uke 48.

Hilsen

Nils Christian Dalby og Sabine Skarstad

Studiekoordinatorer

 

PS: Hvis du har vært på tilsvarende orienteringsmøte før på Greveskogen, i Kunnskapsløftets tidsånd, skal du vite at du er hjertelig velkommen til nytt møte og en oppfriskning av informasjonen. Men du har antagelig hørt alt sammen før.

Kveldens presentasjon finner du her

Les mer om våre fag på studiespesialisering