Julemesse i uke 50 - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 27. nov. 2014
  • 30. okt. 2017

Julemesse i uke 50

Fredag 12. og lørdag 13.desember arrangerer våre elever julemesse med salg og utstilling.

Fredag 12.desember fra kl. 14.00-18.00 og lørdag 13.desember kl. 11.00-15.00 er det julemesse på Greveskogen vgs.

Messa arrangeres av elevene på utdanningsprogrammet Service og samferdsel. I tillegg vil elever fra AHT, Restaurant- og matfag, musikk, dans og drama og programfaget visuelle kunstfag delta.

Julemessa er hovedsaklig en salgsmesse der du kan sikre deg mye godt og spennende til jul. Restaurant Grevinnen er åpen begge dagene og byr på julemat. AHT selger sine egenproduserte varer som såper, smykker, tennbriketter og tekstiler med trykk. Elevene på Restaurant- og matfag har laget julekaker, konfekt og sveler og selger i tillegg ferdig svelerøre.

Visuelle kunstfag er et programfag som våre elever har muligheten til å velge, og der jobber mye med tegning og maling. På julemessa vil de selge fra det de har jobbet med denne høsten. På Service og samferdsel har vi flere ungdomsbedrifter som i anledning messa vil vise fram og selge sine produkter.

Det er ikke bare våre elever som forbereder seg til messa. Vi presenterer også en utstilling med juletegninger laget av barn fra flere barnehager i nærområdet. Dramaelevene her på skolen åpner julemessa fredag kl.14.00 med en litene eventyrstund, så dermed satser vi på god julestemning og aktiviteter for barna.

Velkommen til en hyggelig julehandel med god stemning!