Norsk tradisjonsmat i Grevinnen - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 11. jan. 2016
  • 18. sep. 2017

Norsk tradisjonsmat i Grevinnen

Denne uka åpner Grevinnen igjen etter juleferien, og da er det selvfølgelig ny meny.

Det er norsk tradisjonsmat som står på menyen på torsdagene i Grevinnen. Det vil da være elever fra Vg2 som har ansvaret for driften, og da er menyen som følger:

Hovedretter

Fleskeduppe, kokte rotgrønnsaker, kokte poteter  kr.65,-
 
Kokt salt lammebog, kålrotstappe, sjy, komle/kokte poteter  kr. 70,-
 
Posjert laks, agurksalat, Sandefjordsmør, kokte poteter  kr. 65,-
 
Desserter


Tilslørte bondepiker  kr. 25,-
 
Dronning Maud Fromasj  kr. 25,-

I uke 2 og 3 er restauranten kun åpen på torsdager, men i uke 4 overtar Vg1-elevene driften på fredager. Da blir det også ny meny der.

Åpningstidene er som vanlig kl. 11.00-13.30,  og nå torsdager og fredag.

Velkommen!