Seier i tyskkonkurranse - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 04. apr. 2016
  • 09. jan. 2018

Seier i tyskkonkurranse

Den tyske, østerriske og sveitsiske ambassaden har i samarbeid med Goethe-instituttet arrangert en konkurranse for tyskelever i videregående. Og der tok Greveskogens elever storeslem!

Våre elever fikk både 1., 2. og 3.plass i tyskkonkurransen "Tysk i felleskap" for nivå 3-elever. Nivå 3 er det høyeste nivået i tysk språk for videregående elever, og konkurransen gikk ut på å levere en tekst rundt temaet: "Olympiske leker - internasjonalt samarbeid, sportsbegivenhet, big business...?"

Vinnere ambassaden

Per i dag har vi 12 elever som følger faget tysk 3 med Doris K. Etnan som lærer. Tre av elevene leverte inn sitt bidrag og fikk til og med alle tre plassene på pallen.

1.plass til Maria Sandvand for rollespillet: Warum Olympische Spiele? (Hvorfor OL?)

2.plass til Mari Solheim for tekstbidraget: Olympische Spiele - Sportsereignis oder nur Politik? (OL - sportbegivenhet eller politikk?)

3.plass til Sigurd Holm Vindenes for diktbidraget: FIFA und Korruption (FIFA og korrupsjon). Alle tre er elever på Vg3 hos oss.

Også våre elever Jon Magnus Lauvrak, Benjamin Knudsen og Jenny Abrahamsen som tar tyskfaget på nivå 2 hos lærer Ulrik Bertnsen deltok i konkurransen. De fikk også pallplassering med sin 3.plass for filmbidraget:  So lange die Sonne atmet (Så lenge solen puster).

Fredag 8.april var alle elevene og lærerne inne på den sveitsiske ambassaden i Oslo for å motta heder, ære og premier.

Vinnere ambassaden

Vi gratulerer og er kjempestolte over hva våre tyskelever får til!