Spennende ledelsesbesøk - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 09. mai. 2016
  • 30. okt. 2017

Spennende ledelsesbesøk

Høyrepolitikere fra ledelsen i Vestfold og sentralt besøkte mandag Greveskogen vgs.

Med Kent Gudmundsen fra Kirke-, utdannings- og forskningskomiteen i spissen, var det et topptungt følge som denne dagen tok turen til Greveskogen vgs. Besøket var initiert av politikerne selv, som hadde et stort ønske om å få vite mer av organiseringen av vårt utdanningsprogram Topptilbud i samfunnsfag (TTS).

Storfint besøk av politikere

I tillegg var også stortingspolitiker fra Vestfold, Kårstein Eidem Løvaas, leder i Vestfold Høyre, Henning Wold og flere representanter fra fylkestinget for Høyre også med i følget som talte 7 stykker.

Vi er nå inne i vårt tredje år med dette utdanningsporgrammet der elevene får en forsmak på studietid og - forberedelse allerede i Vg3. Søknaden til oppstart for nye førsteklassinger er også formidabel, så det er tydelig at det spres gode rykter om nettopp dette tilbudet.

Tre av elevene som har fulgt tilbudet om høyere utdanning allerede i Vg3 var på plass for å snakke med og for politikerne og elever. Deres erfaringer og opplevelser er utdelt positive, så de mener det ikke er noe å lure på. Både arbeidspress, læring og ikke minst eksamensresultater viser at et emne høyere utdanning er helt innafor.

Elever fra TTS