Greveakademiet - Vestfold fylkeskommune '
  • 11. nov. 2013
  • 03. mar. 2017

Greveakademiet

Vi ønsker å inspirerer lærere og elever til å lære mer. Derfor har vi en egen forelesningsserie som heter Greveakademiet.

Greveskgen har fått støtte fra fylkeskommunen til prosjektet Greveakademiet som har pågått siden 2011. I løpet av de onsdagene med foredrag har vi hatt besøk av mange spennende forelesere, forfattere og inspiratorer, og forhåpentligvis gir dette ekstra motivasjon både for elever og lærere ved skolen vår.

Vi er en skole som ønsker å fokusere på faglighet, og vår visjon er Gode opplevelser og kunnskap for livet. Vi håper Greveakademiet kan være med på å bygge opp under visjonen og gjøre sitt til at vi får ekstra mange inspirerte, insteresserte og motiverte elever ved Greveskogen vgs.

Så langt dette skoleåret har vi hatt biolog Kristian Gundersen og konspiratoriker John Færseth på besøk. Mange flere spennede foredrag er også ventet resten av skoleåret. Neste ut er Rikke Frøyland om ungdom og identitet.