Restaurant- og matfag - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 30. aug. 2013
  • 09. nov. 2016

Restaurant- og matfag

Dette er skolens nyeste avdeling, som disponerer et moderne produksjonskjøkken og driver egen restaurant, Grevinnen.

Dette utdanningsprogrammet gir en grundig innføring i mattradisjoner, ernæring, hygiene og helsefremmende livsstil. De som søker Restaurant- og matfag, bør like praktisk arbeid og ha godt håndlag. Man bør også være kreativ, nøyaktig og serviceinnstilt.

Ved å velge dette utdanningsprogrammet kan man bli kokk, servitør, baker, konditor, pølsemaker, kjøttskjærer, slakter eller sjømathandler.

Greveskogen arbeider tett med næringslivet innen restaurant- og matfag, og elevene er utplassert for å kunne velge riktig yrkeskarriere.

Avdelingen driver også skolens kantine og restaurant.

Etter to år på skole og to års læretid kan du ta fagbrev i restaurantfag:

  • Restaurantkokk
  • Institusjonskokk 
  • Servitør

eller matfag:

  • Kjøttbransjen
  • Næringsmiddeloperatør
  • Fiskehandler
  • Baker og konditor

Les mer på vilbli.no