Juleavslutning på Holmestrand VGS - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • https://www.facebook.com/HolmestrandVideregaendeSkole?fref=ts
  • Lars-Christian J. Kaggerud og Michelle Tverå
  • 20. des. 2013
  • 29. jan. 2017

Juleavslutning på Holmestrand VGS

Det var stor glede og julestemning da juleferien kom til elever og lærere på Holmestrand VGS. Juleshow, julegrøt, sang og musikk sto på timeplanen denne dagen.

Holmestrand VGS var samlet til juleavslutning fredag 20 desember. Først fikk  elevene på alle linjer og  trinn se “juleshowet“ som elevene på Medier og kommunikasjon har laget. Det er 1.og 2. klasse på MK har jobbet med denne TV-produksjonen i tre uker. Deretter fikk alle elevene grøt og kaker. Det var underholdning med skolens eget band som består av lærerne Dag-Frode, Per og Live. Vi fikk også høre vakker sang fra de tre fantastiske jentene fra MK som heter Kristin Larsen, Åshild B. Pedersen og Frida Terese Jenssen. Rektor delte ut gavekort fra kantina til mange elever som har gjort en ekstra innsats for skolen. Det var blant annet elever som hadde deltatt på utdanningsvalg og språkdager.

Julestemningen ble avbrutt av at brannalarmen gikk, og alle måtte en tur ut i regnet. Der kunne vi konstatere at det ikke er fullt så mye julestemning utendørs.

Vi håper på snø til jul, og ønsker alle sammen en riktig God Ferie!

 

Lærerbandet spiller

Det var underholdning med skolens eget band som består av lærerne Dag-Frode, Per og Live

Peder spiser kake

Både elever og lærere fikk julegrøt i kantina. Her ser vi MK lærer Peder Muller som ser svært fornøyd ut over dagens servering.

 

brannalarm

Litt drama ble det da brannalarmen gikk midt under rektors tale til elevene.

Aulaen

Auditoriet var fullt av elever som samlet seg for å høre på underholdning.