Fornøyde niendeklassinger på besøk - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • https://www.facebook.com/HolmestrandVideregaendeSkole?fref=ts

 

  • Dag-Olav Røed Johnsen
  • 27. mar. 2014
  • 29. jan. 2017

Fornøyde niendeklassinger på besøk

Det var mange fornøyde niendeklassinger fra Hof og Gjøklep ungdomsskole som fikk prøve seg i de ulike studiretningene Holmestrand videregående skole har å by på da de besøkte skolen 27.mars

 

Noen prøvde seg som kokker, andre som fotografer, lydteknikere og designere. Andre fulgte studiespesialiserende, noen av dem igjen med toppidrett, mens andre igjen mekka på verkstedet eller hadde kreative leker med fokus på sosialisering på Helse og oppvekst.

Felles for alle, var at elevene ble bedre kjent med det studietilbudet de hadde valgt å besøke. Selv om noen ble klar over at det de hadde valgt ikke var noe for dem, var de fleste storfornøyd med dagen og fikk bekreftelsen på at dette var noe de ville satse på når de skal velge studieretning til neste år.

 

Viktig dag

For det er en viktig dag med to hensikter. Den ene er å hjelpe ungdomsskoleelevene til å bli kjent med ulike utdanningsvalg, og derfor gjøre dem tryggere på det valget de snart skal ta. Den andre hensikten er å vise hvor god skolen er, og alt det gode Holmestrand vgs har å tilby - både av nyrehabilitert skolebygg, dyktige lærere og godt, moderne utstyr. Skolen ønsker naturligvis at så mange elever som mulig vil velge Holmestrand, og at elevene velger den studieretningen som passer dem best. Slik vil Holmestrand videregående skole fortsette å være en skole som både ansatte og elever trives på.

Studierektor for yrkesfag, Knut Knutsen, var svært fornøyd etter dagen.

- Det er alltid moro når besøk utenfra går bra. Lærerne her begynner å bli så drevne og får det så bra til, at jeg alltid er trygg rundt en slik dag. Vi begynner å bli godt vant med de gode tilbakemeldingene, sier en fornøyd Knut Knutsen.

 

Lurer du på hva som skjedde på skolen? Sjekk programmet for dagen her