God sommer - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • https://www.facebook.com/HolmestrandVideregaendeSkole?fref=ts

 

  • Dag-Olav Røed Johnsen
  • 25. jun. 2013
  • 29. jan. 2017

God sommer!

Fornøyde lærere og elever kunne torsdag ta en velfortjent sommerferie.

Etter at avgangsklassene 3STAB og 3PBAB hadde sin formelle avslutning onsdag kveld, var tiden inne for å også avslutte skoleåret for resten av skolen. 

Sommerklare elever møtte torsdag 20. juni i skolens gymsal for taler og musikkinnslag. Lærerbandet med Per Gjærde på bass, Live Engen på fiolin og Dag Frode Helgestad på piano introduserte showet med et flott musikalsk innslag. Også elever i 1mka, Felix Nordtømme og Kristin Larsen viste hva de var gode for med gitar og sang.

Rektor Heidi Hammervik takket for et fint skoleår og takket spesielt elevrådet som blant annet hadde initiert denne samlingen.

Ny tradisjon

Det var nemlig første gang elever i vg1 og vg2 tok sommerferie på denne måten. Før har klassene avsluttet hver for seg, men elevrådet ville det altså annerledes i år og i tiden fremover. Det gir blant annet muligheten til å vie oppmerksomhet til elever som har gjort seg bemerket på ulikt vis.

Premiering

Beste volleyballag under skolens aktivitetsdag ble guttelaget til 1stb. Beste tre jenter og beste tre gutter i skolens triatlon ble også premiert. Avtroppende elevrådsleder ble takket av, og påtroppende elevrådsleder, Fanny Skaug, talte til elever og lærere. Hun gledet seg til å ta fatt på oppgaven.

- Men først skal vi ta en velfortjent pause, sa hun.

For sommerferien var snart et faktum. Kun pølser, brus og mottakelse av karakterkortene stod igjen før fornøyde elever og lærere ønsket hverandre en god sommerferie.

Vi sees igjen til første skoledag etter sommerferien, 19. august.