Honningbarna rocka Holmestrand vgs - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • https://www.facebook.com/HolmestrandVideregaendeSkole?fref=ts

 

  • Tekst: Dag-Olav Røed Johnsen, foto: Remi Antonsen (2mkb)
  • 29. nov. 2013
  • 29. jan. 2017

Honningbarna rocka Holmestrand vgs

Det ble full trøkk med banging, moshpits og crowdsurfing med punkrockbandet Honningbarna.

Som en del av den kulturelle skolesekken spilte Honningbarna konsert for elevene på skolen tirsdag, 26.11. Med fullgod konsert-rigg og knallgod lyd, lys og røyk ble det en fullgod konsertopplevelse - også for bandet. For elevene på Holmestrand vgs gjorde jobben sin som punkrockpublikum bra:

 - Dette hadde vi ikke forventa, Holmestrand!! kunne frontfigur Edvard Valberg annonsere med et stort smil om munnen etter å ha sett publikum, med et par titalls metallheads i første rekke, bange, lage moshpits, crowdsurfe og synge med.

 - Dere er en av få skoler som har skjønt det!! Dette er en av de få anledningene der dere kan sloss på skolen - og faktisk komme unna med det", fortalte han engasjert, før han fortsatte:

 - Dette er en av de beste skolekonsertene vi har hatt!

Synergien av energi mellom publikum og band var en opplevelsesrik begivenhet, også for de av oss som sto litt på utsiden. Bandet og publikum bytta plasser, Edvard Valberg løp rundt blant publikum og fikk opp stemninga, og spesielt moro var det kanskje når tidligere Holmestrand-elev Martin Dybvik fikk gitaren for å spille en låt sammen med bandet. Martin imponerte og var med på å få opp stemninga hos tidligere medelever.

2MKA benyttet anledningen til å ha en plakatkonkurranse der beste plakat ble printet ut og signert av bandet. Den heldige vinneren ble Kevin Stigen Carlsen. I tillegg kjørte 2MK-klassene flerkameraproduksjon av konserten, og MK-elev og kulturvært Felix Nordtømme avsluttet Honningbarnas Holmestrandbesøk med et tv-intervju med bandet, før bandet kjørte noen av MK-elevene hjem. 

Både klipp fra konserten og intervjuet kommer på nettsiden. 

 

Honningbarna

Honningbarna

Honningbarna

Honningbarna

Martin Dybvik ble med på en låt.

Honningbarna

MK-elever styrer kamerakrana.