Volleyballturnering - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • https://www.facebook.com/HolmestrandVideregaendeSkole?fref=ts

 

  • 17. okt. 2013
  • 29. jan. 2017

Volleyballturnering

Det var godt engasjement og god stemning da elevrådet i Holmestrand vgs arrangerte volleyballturnering onsdag 16. oktober. I tillegg til beste lag, ble det også kåret beste heiagjeng og beste kostyme.

Elevrådsleder Fanny Skaug var tydelig fornøyd med hvordan dagen hadde utspilt seg.

- Det har vært en veldig god dag. Folk har stilt opp og vist godt engasjement. Jeg syns elevene som har spilt, har vist et godt nivå, og publikum har bidratt til å skape en positiv stemning.  Aktiviteter som dette skaper et godt miljø på skolen. 

 Også lærer Geir Helland var også fornøyd med dagen, til tross for at mange lærere stiller seg skeptisk til å miste undervisningstimer til fordel for ikke-faglige  opplegg.

 - Man kan se på opplæringen som et regnestykke, der sosiale opplevelser som dette er inkludert. Alle er med på det her, enten som utøver, publikum eller heiagjeng. Slike sosiale aktiviteter fører til vekst og ikke minst tilhørighet - noe som er viktig i en skolesituasjon.

Til slutt var det 1STA og 3STA som hadde spilt seg til finaleplass. Laget fra 1STA endte opp med å vinne hele konkurransen, og fikk dermed gavekort til kantina og 1000 kroner til klassens totalsum til Aksjon Peru. Andreplassvinnerne 3STA kunne riktignok trøste seg med premien for beste heiagjeng.  Beste kostyme gikk til 3PBAB som hadde kledd seg ut med morsomme parykker og briller.

Det var mange glade, engasjerte og ivrige elever denne dagen. Gruppa som arrangerer Aksjon Peru fikk også markert seg ved å selge kaker til inntekt til barnehjem og skole for fattige barn i Peru, og fikk dermed en god start på innsamlingen som skal foregå 29.oktober. 

 

Volleyballturnering

Bra trøkk på banen.

Volleyballturnering

Volleyballturnering

Volleyballturnering

Beste heiagjeng var utvilsomt 3STB.

Volleyballturnering

Volleyballturnering

Elevrådsleder Fanny Skaug delte ut diplomet som beviste at beste klassen i volleyballturneringen ble 1STA.

Volleyballturnering

Gratulerer 1STA!