Aktiviteter på TIPPEN - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • https://twitter.com/vestfoldfylke https://www.facebook.com/pages/Horten-vgs/174810332567294 https://plus.google.com/share?url=http://www.vfk.no/RSS-feed/

 

Tog produsert etter eget hode
  • Finn Arne Lie
  • 23. apr. 2015
  • 24. okt. 2017

Aktiviteter på TIPPEN

Gjennom skoleåret 14-15 har elevene på «TIPPEN» vært med på forskjellige oppdrag og elevøvelser.

Det er stor aktivitet og mye entusiasme.2 av elevene i 2Ina har vært med i Vestfoldmesterskap i sveis og maskinering. Dette er første etappe til Worldskills som Norsk Industri er med på sammen med opplæringskontorer og elever fra videregående skoler.

Elevene har produsert elevoppgaver så materialene har fått bein å gå på. Mange elever er ivrige og flinke. Noen har litt ekstra kreativitet, så da blir det fine produkter.

Noen elever har vært med på prosjekter som vi har fått fra nærmiljø. Elevene har kortet inn et brøyteskjær for Skoppum IL som de brøyter kunstgressbanen med.

Vi holder også på med et tankprosjekt som automasjon skal ha. Mange fine utfordringer som gir mye bra erfaring.

Eddy Platt har gitt oss noen gode elevoppgaver: Flaskeholder med hengelås

Eddy Platt har gitt oss noen gode elevoppgaver: Flaskeholder med hengelås.

Brøyteskjær til Skoppum ILBrøyteskjær til Skoppum IL

Brøyteskjær til Skoppum IL

Tankprosjekt til AutomasjonTankprosjekt til Automasjon

Tankprosjekt til Automasjon

Rammer og småtanker til AutomasjonRammer og småtanker til Automasjon

Rammer og småtanker til Automasjon

Svein Kristian fra AHT er ivrig

Svein Kristian fra AHT er ivrig

Guttane på AHT har produsert en terning i aluminium med fres. Detter er også gjort av guttane i 2INaGuttane på AHT har produsert en terning i aluminium med fres. Detter er også gjort av guttane i 2INaGuttane på AHT har produsert en terning i aluminium med fres. Detter er også gjort av guttane i 2INa

Guttane på AHT har produsert en terning i aluminium med fres.

Dette er også gjort av guttane i 2INa


Vi har hatt et samarbeid med fengselsundervisningen på Færder og gjennomført en fagprøve i sveisefaget. Det er også gjennomført fagprøver i motorsykkelfaget i Skippergata.

Vi har hatt et samarbeid med fengselsundervisningen på Færder og gjennomført en fagprøve i sveisefaget. Det er også gjennomført fagprøver i motorsykkelfaget i Skippergata.

8. april var det Vestfoldmesterskap i yrkesfag på Færder vgs. Der stilte Thomas i maskinering og Håvard i sveis. Vinnerne ble Brede, fra Færder i maskinering, Håvard, fra Horten i Sveis og Mathias, fra Færder i industrimekanikerfaget. Nå skal guttene stille for Vestfold i Østlandsmesterskapet 23. april på Færder. De som vinner her blir med til NM.8. april var det Vestfoldmesterskap i yrkesfag på Færder vgs. Der stilte Thomas i maskinering og Håvard i sveis. Vinnerne ble Brede, fra Færder i maskinering, Håvard, fra Horten i Sveis og Mathias, fra Færder i industrimekanikerfaget. Nå skal guttene stille for Vestfold i Østlandsmesterskapet 23. april på Færder. De som vinner her blir med til NM.

8. april var det Vestfoldmesterskap i yrkesfag på Færder vgs. Der stilte Thomas i maskinering og Håvard i sveis. Vinnerne ble Brede, fra Færder i maskinering, Håvard, fra Horten i Sveis og Mathias, fra Færder i industrimekanikerfaget. Nå skal guttene stille for Vestfold i Østlandsmesterskapet 23. april på Færder. De som vinner her blir med til NM.