Nye veier for samarbeid - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • https://twitter.com/vestfoldfylke https://www.facebook.com/pages/Horten-vgs/174810332567294 https://plus.google.com/share?url=http://www.vfk.no/RSS-feed/

 

  • 03. nov. 2013
  • 24. okt. 2017
  • Utdanning

Nye veier for samarbeid

Hortens Handelsstands forening og elevene på Service og Samarbeider går nye veier for å samarbeide om å kåre Årets Servicebedrift 2014

Samarbeid som gir både elevene og servicenæringen arbeidsglede og yrkesforankring

Dagens møte mellom Mystery Shoppers UB og Hortens Handelsstands forening stadfestet det gode samarbeidet om å kåre Årets Servicebedrift. På møtet informerte elevene om hvordan de har arbeidet for å fornye produktet når vi evaluerer forretningene. Det er ikke lenger bare fem anonomye kundebesøk fortalte daglig leder Maria Helene Kappel og Elin Ellefsen forklarte hvordan arbeidet med å tilpasse evalueringsskjemaet til et intervju av kunder som kommer ut av forretningene. Det blir tre evalueringer av forretningene som deltar i konkurransen om å bli Årets Servicebedrift. I tillegg vil vi intervjue en kunde og vi vil også observere en handel.

Nina Qvist Theige i Hortens Handelsstands forening er Mystery Shoppers sin kontaktperson for å kvalitetssikre forbedringene i produktet.

 

Tilbakemeldingene som gis til forretningene blir brukt til å heve servicen ennå et hakk og faglærer Elisabeth Holst kunne fortelle at elevene får karakterer ut i fra hvor godt de begrunner vurderingene av forretningenes servicenivå. Vi er den første byen som benytter Mystery Shoppers som en helstøpt undervisningsmetode for å yrkesforankre fagstoffet gjennom praktisk undervisning i hele skoleåret.

 

At forretnignene er glade for samarbeidet viste iveren etter å signere kontrakter. Allerede på første informasjonsmøte fikk elevene inn totalt 22 kontrakter - Sjøsiden alene bidro med 10 kontrakter i fellesskap.

 

Det var spente elever i Ungdomsbedriften Mystrery Shoppers som skulle inn i Hortens Handelstands forening for å selge inn sitt nye konsept. Fra venstre sitter Shire Mohamud Shire, Maria Helene Kappel, Vilde Andrea Olsen og Elin Ellefsen.

 

De første kontraktene

 

dt Det var et godt møte mellom elevene og de profesjonelle og daglig leder Maria Helene Kappel ser fornøyd på at salgssjef Shire Mohamud Shire får signatur på de første kontraktene. Fra venstre signerer Alfred Berg for sin forretning i Storgaten, Alfred Berg, Glenn Tveitdal Nilsen for Gutta på Sporten/ Sport 1, Thomas Solberg for Solberg Sport AS G-Sport og Ninni Mjelde Gran for 10 ulike forretninger i Sjøsiden Kjøpesenter.

Oppfordringen går nå ut til de øvrige forretningene til å være like SPORTY som disse fire. Elevene kommer ut med informasjon og forslag til kontrakter tirsdag 5. november.