Biblioteket - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • https://twitter.com/vestfoldfylke https://www.facebook.com/pages/Horten-vgs/174810332567294 https://plus.google.com/share?url=http://www.vfk.no/RSS-feed/
  • 03. mai. 2013
  • 14. aug. 2017

Biblioteket

På Horten videregående skole er biblioteket et viktig knutepunkt i forhold til læring. I tillegg er dette stedet hvor du kan koble av litt med å lese aviser, tidsskrifter og tegneserier.

Både i Bekkegata og i Skippergata finner du bøker, filmer, aviser, tidsskrifter og tegneserier. Har du egne forslag til innkjøp, bøker du savner, filmer du vil se? Ikke nøl med å gi oss beskjed. I tillegg finner du verktøy du trenger for å løse skoleoppgaver og kunne presentere dem på en spennende måte slik som IT- arbeidsplasser tilknyttet Internett, utskriftsmuligheter og scanning/kopimaskin samt multimedia-utstyr slik som kamera og videokamera.

Hjemmesiden har som mål å fungere som en informasjonskanal for alle tilknyttet Horten videregående skole. Her finner du lenker til nettressurser som biblioteket tilbyr slik som bok- og filmsamlingen vår på nett via Mikromarc, avisartikler via Atekst, tidsskrifter og aviser via Pressreader og engelske leksikonartikler via World Book. Atekst, Pressreader og World Book er betalingstjenester som kun fungerer på skolens nettverk. Hjemme trengs det brukernavn og passord til Atekst og World Book som kan skaffes på biblioteket.

Vi på biblioteket ønsker å gi faglig hjelp og støtte i undervisning, samt å skape et godt miljø også utenfor klasserommet.


Biblioteket i Skippergata

Tidsskrifter på biblioteket i Skippergata Bokhyller på biblioteket i Skippergata Filmer på biblioteket i Skippergata Bøker på biblioteket i Skippergata Tidsskrifter på biblioteket i Skippergata Filmer på biblioteket i Skippergata