Aktiviteter - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • https://twitter.com/vestfoldfylke https://www.facebook.com/pages/Horten-vgs/174810332567294 https://plus.google.com/share?url=http://www.vfk.no/RSS-feed/
  • 18. nov. 2013
  • 11. des. 2017

Aktiviteter

Vi har ulike tilbud til våre elever og ansatte. Her får du en oversikt over noen av dem.

Krimbokkafé

Makeriet/kakeri i samarbeid med biblioteket inviterer til krimbok kafé på biblioteket
Velkommen
Salg av diverse krim bøker og andre bøker
Salg av diverse brukskunst fra Makeriet
God kaffe
Gode kaker

Krimbokcafè på biblioteket

 

Krimbokcafè på biblioteket

Påskeutstilling

Hva er en god påske uten krimlitteratur? Kom innom biblioteket for å se vårt kriminelt gode utvalg og lån deg en eller flere bøker i påskeferien.


Påskeutstilling på biblioteket i Bekkegata

Morgengry

Hvert år skaper vi førjulsstemning på biblioteket i november/desember med Morgengry arrangementet vårt. Da stiller vi fram høstens bøker og serverer gløgg og pepperkaker for elever og ansatte.

Morgengry på biblioteket ved Horten videregående skole  Morgengry på biblioteket ved Horten videregående skole

 

Julemarked

Begge elevbedriftene Makeriet og Kakeriet fra AHT gjør istand julemarked på biblioteket. Mange elever, ansatte og andre besøkende kommer innom og koser seg med flotte hjemmelagde varer.

Makeriet med sin flotte brukskunst og håndarbeid av ulik art og Kakeriet med nydelige hjemmebakte julekaker, blir høyt verdsatt av de besøkende på julemarkedet. Det blir også plassert ut et norgesglass hvor de besøkende kan gjette på vekten og i tillegg blir det loddtrekning på en flott julekurv med fine varer fra Makeriet/Kakeriet. I kroken av biblioteket blir det også satt opp et flott boktre pyntet med lys, kongler og julekuler.

Julemarked på Horten videregående skole, Biblioteket

 Adventskalender

Hvert år kjører vi en konkurranse på IT's learning som heter Adventskalender. Det er en konkurranse som begynner 1. desember og avsluttes 19. desember for elever og ansatte ved Horten videregående skole. Svarer man riktig på dagens spørsmål, deltar man i trekningen om en marsipangris og refleks. Vi trekker ut vinnere hver dag.


Halloween

31. oktober lager vi utstilling av skumle bøker og filmer. Tør du å komme innom biblioteket da?

Det vil vente en overraskelse på deg..

Halloween utstilling av bøker og filmer  Halloween utstilling av bøker og filmer

Spill sjakk

Vi har sjakkbrett og sjakkbrikker på begge bibliotekene. Kom til bibliotekene og spill et slag sjakk med en venn om du har tid til overs. Kanskje du blir den neste Magnus Carlsen?

Sjakk og sjakkbrikker

Spill diverse spill

Vi har også andre spill på bibliotekene. Kortspill, stigespill, yatzy og diverse annet moro. Ta dere en titt på utvalget vårt og kom igang med spillingen.

Diverse spill på biblioteket

Løs et puslespill hver dag

Vi tilbyr våre elever og ansatte hjernetrim hver dag. På bibliotekene har vi Tangram kalendere. Hver dag dukker det opp et nytt puslespill som kan løses. Utfordre en venn i hvor fort dere kan løse dagens gåte.

Tangram er et av verdens eldste puslespill og består av 7 enkle geometriske former (5 trekanter, 1 firkant og 1 parallellogram). Disse kan bli arrangert i tilsynelatende uendelige figurer som for eksempel mennesker, dyr, gjenstander og mye mer. De sju formene er tradisjonelt kuttet fra en enkel firkant og blir kalt ”TANS”. Puslespillet eksakte opphav er usikkert, men man tror spillet ble oppfunnet før det nittende århundret (1801 - 1900) av en matematiker i Kina. Her er puslespillet kjent som ”The seven plates of wisdom”

Tangram kalender