Medieproduksjon - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • https://twitter.com/vestfoldfylke https://www.facebook.com/pages/Horten-vgs/174810332567294 https://plus.google.com/share?url=http://www.vfk.no/RSS-feed/
  • 19. nov. 2015
  • 17. okt. 2017

Medieproduksjon

Bli spesialist i et praktisk mediefag – velg 2 år på skolen og 2 år i bedrift!

Medieproduksjon ved Horten VGS er eneste yrkesfaglige medieutdanning i Vestfold. Søk deg til oss og det kan bli starten på din utdanning til fotograf eller mediegrafiker. Du er glad i å utfolde deg kreativt med digitale verktøy, ønsker å videreutvikle dine evner, og målet ditt er en praktisk jobb innen reklame-, design og mediebyråer eller i film- og TV-bransjen. 

Har du en brennende interesse for et praktisk mediefag, har stå-på-vilje og vet at det er dette du ønsker, søker du til Medieproduksjon. Da kan du være med å forme og skape i en praktisk skolehverdag!

Faglærere med bakgrunn i NRK og andre store mediehus gir god kvalitet på undervisningen og deg gode muligheter for gode resultater, sammen med din egen innsats!

Du vil få opplæring i ulike design-, film- og bilderedigeringsverktøy av bransjestandardkvalitet, som vil gi deg et godt grunnlag for fremtidige arbeidsoppgaver og oppdrag. I vg2 vil du få erfaring og praksis fra din kommende bransje gjennom utplassering en hel dag i uka. 

Etter 2 år på Horten VGS går veien videre til 2 år læretid i en mediebedrift. Læretiden er lønnet. Alternativt kan du søke påbygg til generell studiekompetanse dersom du oppnår gode nok karakterer!

Lurer du på hva en fotograf og mediegrafiker gjør klikk på lenkene, eller se intervjuer med mediegrafikerlærlinger på medielarling.no.

Legg grunnlaget for en fremtidig kreativ og spennende jobb på Medieproduksjon – vi ønsker deg velkommen!

Les mer om fag- og timefordeling på vilbli.no!