Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

Fortellinger ved Verdens Ende

Fredag 10.11, kl. 18:00, Verdens Ende, Tjøme

Møt Nina Lykke, Erik Fosnes Hansen, Marie Aubert og Joachim Førsund på Verdens Ende!

Lykkes Nei og atter nei er en skarp, morsom og ubehagelig roman om kjernefamiliens kår i et samfunn hvor øyeblikkets lyst er den edleste ledestjerne, og ingenting er så drøyt at det ikke kan forsvares med individets trang til frihet.

I åpningen av Fosnes Hansens Et hummerliv blir hovedpersonen, 14 år gamle Sedd, satt på en hard prøve idet han må forsøke å blåse liv i en døende banksjef, men til ingen nytte. Kanskje innvarsler den gamle banksjefens død den nye tid på det gammeldags hotellet Fåvnesheim. For folk ser mot «Det infernalske Syden» nå.

Auberts Kan jeg bli med deg hjem handler om mennesker i oppbrudd – fra vennskap, ekteskap og kjæresteforhold. Alle gjør ting de skammer seg over, men klamrer seg til forestillingen om at det finnes noe som er større enn det de forlater.

I Joachim Førsunds Ildverket er handlingen lagt til aksen fra Eik i Tønsberg til Ildverket på Tjøme. Sandra er fjorten år, har mistet mor og noen har bestemt at hun trenger en ny familie. Hun blir henta av to fra kommunen som kjører henne ut over øyene til Tjøme.

Hun sitter i baksetet og prøver å feste alt utafor til hukommelsen – sånn at hun skal kunne finne veien hjem.

Programleder: Vidar Kvalshaug

Billetter: 100,–

Foto: Jo Michael