Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

Litterær festaften

Torsdag 09.11, kl. 19:00, Sande kommunelokale

Det er igjen tid for litterær festaften! Etter to år i Fossekleiva Kultursenter har vi nå flyttet oss til Sande sentrum.

Som alltid er denne kvelden ei skikkelig alt-i-ett-pakke: Litteraturformidler Elisabeth Kjensli Johansen går tett på høstens bøker fra Carl Frode Tiller, Toril Brekke, Lars Petter Sveen og Helga Flatland. Hun møter forfatterne på scenen til samtale om disse bøkene, som på ulike måter har menneskets strev med relasjonene som tema.

Det skal vanskelig gjøres å ikke ha hørt sanger av Lars Martin Myhre, enten fra hans lange samarbeid med Odd Børretzen og Arild Nyquist eller fra hans soloplater. Sanger som «Trøstesang», «Hun lignet på en som var pen», og «Skip som møtes i natten» spilles hyppig på NRK P1. Denne kvelden har Lars Martin i tillegg med seg et knippe egne melodier til tekster av hans litterære forbilder.

Kvelden avsluttes med Kultur-Quiz med Dagbladets radarpar Tom Stalsberg og Fredrik Wandrup. Heder, ære og bokpremier til vinnerlaget. Quizen er for alle – man trenger ikke å være et vandrende leksikon for å delta. Men vi lover selvfølgelig noe å bryne seg på, også. Alle får plass på lag.

Salg av mat og drikke.

Billetter: 175,–

Foto: Aschehoug