Elevundersøkelsen - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

Elevundersøkelsen

Nå har du mulighet til å komme med innspill for å gjøre læringsmiljøet enda bedre.

Da er det igjen tid for å gjennomføre Elevundersøkelsen. Følg denne linken http://eu.udir.no/Login.aspx for å få tilgang til spørsmålene. Men dersom du ønsker mer informasjon før du gyver løs på spørsmålene finner du det ved å klikke denne linken. Informasjon om Elevundersøkelsen.

Svarene i undersøkelsen vil bli grundig gjennomgått, og resultatet på de ulike områdene vil legge grunnlaget for å utvikle undervisningen, skolen, miljøet etc. til beste for elevene. Derfor er det viktig å svare så ærlig som mulig. I denne testen er det ingen fasitsvar, her er det din mening som teller.

Det er frivillig å svare, og du trenger ikke svare på alle spørsmål. Men jo flere som melder tilbake, desto bedre blir grunnlaget for å peile ut retningen for en enda bedre skole.

Det er trygt å svare på denne undersøkelsen. I informasjonen til Elevundersøkelsen heter det: “Den behandlingsansvarlige har ansvaret for å sikre at opplysningene blir behandlet i samsvar med kravene i personopplysningsloven av 14. april 2000 nr. 31. Det er kun den behandlingsansvarlige som har tilgang på grunnlagsdataene.”