Falmouth-tur - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs
Foredrag i fotostudioet

3MK på fagtur til Falmouth University

3MK var tidlig i høst på besøk ved Falmouth University i Cornwall, England. Turen varte fra søndag morgen til fredag kveld i uke 37.

Avdelingen for Medier og kommunikasjon på Melsom har for andre året hatt et samarbeid med Falmouth University. 
Dette er et tilbud til elever i tredje klasse, der elevene våre får en ukes undervisning på universitetet før de ordinære studentene starter skoleåret.

Vi var en gruppe på 26 elever og 4 ansatte. Turen gikk fra Oslo Lufthavn til Gatwick Airport London og videre med et lite innenlandsfly til Cornwall. 
Hver dag fikk elevene delta på forskjellige workshops og foredrag i regi av universitets forskjellige avdelinger for design, animasjon, film og foto.

Universitetet har flotte fasiliteter, både når det gjelder produksjonslokaler og -utstyr og når det gjelder muligheter for innkvartering og pensjon. Vi bodde på Penryn Campus, et flott og moderne anlegg som ligger på en høyde litt nord for selve byen Falmouth. 

Bilde fra fotosession Falmouth På fotoworkshop ble elevene delt inn i grupper. Her er en av dem i aksjon i et av studioene.

På samme sted foregikk de fleste aktivitetene, bortsett fra onsdagen der vi hadde en arbeidsøkt og foredrag på avdelingen for grafisk design som ligger nede i byen.
Den samme dagen reiste vi med buss til vestkysten mot Atlanterhavet (litt nord for St. Ives), der vi deltok på surfekurs. Temperaturen var bra, men det var frisk vind, så det var en fordel at vi ble utstyrt med våtdrakter. 

Surfekurs 3MK Falmouth Instruksjoner før vi skal ut i bølgene.

Surfing Falmouth And the winner is...

Det var en flott og lærerik tur og elevene var eksemplariske. Vi håper at dette er et samarbeid som kan fortsette for de kommende tredjeklassene.