Heiuke - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

Stikkball - heiuka 2013

Friske "hei" og muntre smil

Det “hei”es muntert på Melsom for tiden.

I skrivende stund er vi midtveis i “heiuken”, og i følge heiuke-sjef, Maiken Torkelsen, har både elever og ansatte tatt oppfordringen.

- Intensjonen er komme litt videre enn å si hei til hverandre, at vi også tør å ta kontakt og prate med andre enn de man vanligvis henger med. Heiuken er en fin anledning til å sette seg ved et annet bord i kantinen, sammen med noen andre og bli kjent med nye folk. En må komme seg litt ut av egen komfortsone, oppfordrer heiuke-sjef, Maiken.

Opplegget for uken er overlatt elevrådet som har nedsatt en egen heiuke-komité. I tillegg til masse muntlig informasjon, er det klistret plakater overalt. Ingen skal kunne unngå å få med seg at denne uken skal vi si hei til kjente og ukjente. Komitéen har også lagt opp til daglig, korte aktiviteter for å samle elever og ansatte; også for å bli bedre kjent.

Hvorfor heiuke?

- Kjernen ved å ha en slik uke er å jobbe med det psykososiale miljøet. Selvsagt er det noe som det må jobbes med gjennom hele året, og ikke bare være et stunt en uke i skoleåret. Men det gir oss en mulighet til sette fokus på det å bli bedre kjent med hverandre.

Det sier Inger Johanne Klausen som er skolens kontaktperson for elevrådet og heiuke-komitéen. Hun mener det kan være vel anvendt tid å kunne tørre å leke litt. Selv om lærere er opptatt av fag og betrakter undervisningstiden som “hellig”, så kan tiltak og aktiviteter som gjør oss bedre kjent, være av det gode. - For å få til god læring må det psykososiale ligge i bunnen.

3NAA tok seg videre fra semifinalen, men tapte i finalen mot 1STA.
Tautrekking: 3NAA ga alt i semifinalen mot 2LGA og tok seg til finalen, men de møtte overmakten i 1STA som stakk av med seieren.

 

stikkball - heiuka 2013 - Melsom Torsdag var det stikkball som sto på programmet. 1STA stakk av med seieren her også.

 

Fredag ble det hele avsluttet med samling i den nye ridehallen, med utdeling av diverse diplomer og felles lunsj for store og små.

 

1STAHer ser vi vinnerklassen 1STA under fredagens avslutning