Ferdighetstester 2014 - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

Klart for ferdighetstest

Invitasjon til vg1-søkerne sendes ut i dag (10.03.14).

Lørdag 5. og søndag 6. april 2014 blir det ferdighetstester for toppidrett-søkerne som ønsker å begynne på Melsom til høsten. Det som blir testet og vurdert denne dagen er generell hestekunnskap, motivasjon og et helhetlig inntrykk av kunnskap og ferdigheter. Det er 57 søkere til vg1-klassen, derfor er det behov for å bruke både lørdagen og søndagen. Følg denne linken til invitasjonsbrevet. 
Det må imidlertid påpekes at det er karakterene fra ungdomsskolen som avgjør om søkerne får en av de 30 toppidrettsplassene. Med andre ord; inntaket er basert på karakterer og ikke på ferdigheter. Ferdighetsdagen er allikevel viktig for at trenerne skal kunne danne seg et bilde av søkerne, slik at de kan gi råd og anbefalinger om det å begynne på toppidrett hest.

Elever som har søkt sprang og dressur må disponere egen hest. Til ferdighetstesten vil det være mulig å låne en av skolens hester.
Snarest mulig etter at søkefristen er ute (1. mars), vil alle søkere få tilsendt nødvendig informasjon om oppmøtetider og hva som skal skje denne dagen.


Denne videosnutten (fra høsten 2012) viser hester i trening og litt av omgivelsene på Melsom.