Hei-uke 2014 - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

  • 09. sep. 2014
  • 10. mar. 2015

Alt går bedre med et vennlig "hei"

“Hei-uken” - et stunt for å trives bedre sammen.

Den går under navnet “hei-uke”, og den enkle forklaringen bak arrangementet er at alle skal møtes med et vennlig “hei”. Det videre håpet er at uken kan være en katalysator for å bli bedre kjent, elever og ansatte og over klassegrenser.

Fjorårets hei-komité oppsummerte at “skal det være noen særlig vits med en slik uke, så bør den komme tidlig i skoleåret”. Derfor ble årets komité nedsatt mot slutten av forrige skoleår, arrangementet forberedt, og det var klart til å bli gjennomført i uke 36.

“Hei-uken” har inneholdt diverse aktiviteter; lavterskeltilbud der alle kan delta. Det har vært mer fokus på en sosial setting og ha det gøy sammen, enn det å gå seirende ut av konkurransene.

Inger Johanne F. Klausen er skolens kontaktperson for elevrådet og “hei-komitéen” og opptatt av det psykososiale miljøet. - Da er det ikke nok med et slikt stunt i løpet av en ukes tid, det må det jobbes med hele året. Men det kan kanskje bidra til at vi blir litt bedre kjent, vi møtes på en litt annen arena, og vi tør å leke litt og ha det moro.

Etter at ukens ulike sosiale happenings var gjennomført, og premier til personer og klasser som hadde utmerket seg, ble avslutningen markert med grandios pølsefest i kantinen.

Hei-uke-deltagere forsyner seg fra pølsefatet.
Inger Johanne F. Klausen (til høyre) kan nyte en velfortjent wiener etter vel gjennomført “hei-uke”. Det kunne også elevene, her representert ved Frida Sanyang.

Leder av "hei-uken" deler ut premier til gruppen som seiret i natursti-konkurransen.
Premieutdeling. Leder i “hei-komitéen” (med laptop), Philip Brunsell Andersen, leser opp navnene på vinnerne av natursti-konkurransen.

Elevene kunne prøve seg på ulike aktiviteter. Ingen ting å si på innsatsen.
Det var ikke noe å si på innsatsen som ble lagt for dagen i “hei-ukens” mer kraftkrevende øvelser.

Elevene samlet ved volleybanen.