NM-bronse til Melsom-elev - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

NM-bronse til Melsom-elev

- Ekstremt fornøyd! Viktoria K. Davidsson beskriver følelsen, da NM-bronsen var et faktum.

Helgen i uke 43 ble norgesmesterskapet innendørs for ponni, kategori 1 arrangert i Hønefoss. Viktoria og ponnien Bay Hayes (14 år) sto for en prestasjon som ga pallplass blant 28 konkurrenter.

- Selvsagt er det gøy å få en medalje i et NM, og det gir motivasjon til å satse videre og gjøre det enda bedre, sier Viktoria som er Vg1-elev på Studiespesialisering med toppidrett hest, sprang.
Det vil bl.a. innebære at ponni-tiden er over, og at hun skal skaffe seg ny hest som kan ta sprangkarrieren videre over nye og høyere hindre. - Det viktigste er å få til det jeg har lyst til, og det hesten og jeg øver på.

Viktoria gir tante skylden for at hun ble bitt av «hestebasillen». Allerede i seks års alder var det opp på hesteryggen for første gang. Da tok det ikke lange tiden før hun skjønte at hest er gøy. Å konkurrere begynte hun med i 2009/10, og i fjor deltok hun i ulike NM-konkurranser, både individuelt og for lag.

Lang skolevei

Viktoria kommer fra Tromsø og representerer Tromsø Ryttersportsklubb. Hun trives på Melsom og synes at toppidrettsopplegget er bra. - Det har vært enkelt å finne seg til rette her, for vi kommer fra ulike plasser i landet, og alle var interessert i å bli kjent med hverandre og bli venner.

                                Veronika K. Davidsson og hest i stallen på Melsom.