NM på Melsom - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

NM på Melsom

Flott innsats av Frida Tjessem, og Melsom fikk godord som NM-arena.

I forkant av mesterskapet hadde Frida Tjessem ambisjoner om å gjøre det bedre enn under fjorårets hallmesterskap for juniorer. Det klarte hun; et riv i den første omgangen og en tidsfeil i andre førte henne til finaleomgangen. Denne ble gjennomført med stil og uten feil!

Frida Tjessem.
- Jeg er veldig godt fornøyd, og hesten fungerte slik jeg ville, sier Frida. Hun er helt klar på at NM-helgens resultater motiverer til å jobbe videre, og mener at prestasjonen er noe av det bedre hun har gjort. - Jeg føler at både hesten, Boris Utopia, og jeg selv kan utvikle oss og bli enda bedre.

Fridas strålende innsats holdt til en 11. plass. Det vitner om høyt nivå i NM-konkurransen. Åtte ekvipasjer hadde kommet seg over hindrene i de tre omgangene uten riv. I omhoppingen var tre ekvipasjer feilfrie, og tiden avgjorde rekkefølgen; Anna Stangeland vant foran Cathrine Bjordal Tholo og Amalie Bloch-Johnsen.

Fem Melsom-elever var kvalifisert til mesterskapet. Tre av dem ble med videre til de avsluttende omgangene; i tillegg til Frida var det Nora Veum og Anna Kjeve. Men bare Frida tok seg videre til finaleomgangen.

Flott arrangement

- Alt gikk på skinner! er oppsummeringen fra arrangørhold, og Melsom-fasilitetene bestod prøven med glans. Det vanket mange godord om arrangementet fra deltagere og besøkende.