Ny rapport fra Hippikos - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

- Vi har det fortsatt fantastisk!

Johanne og Stine har levert sin andre rapport fra Hippikos.

Hei igjen! 

Vi har det fortsatt supert! Denne uken er det ingen gjester, og vi har derfor fått ri flere hester. Vi rir nå to ganger om dagen, en time dressur og en time sprang. Instruktørene er veldig flinke, og vi føler vi har lært mye på den lille tiden vi har vært her, selv om vi noen ganger sliter med å forstå hva de sier (de er ikke supergode i engelsk). Vi har faste hester som vi rir hver dag. De hestene vi har hatt til nå er utfordrende, men kan mye. Det er morsomt å se fremgang på bare noen få dager.

Vi har dessverre ikke hatt det beste været til nå. Det har regnet en del, men innimellom når solen titter frem blir det fort varmt og deilig.

Vi kan også si litt om de koselige jobbkollegaene våre J Stedet blir drevet av Antonio, han er for det meste på kontoret, men spiser sammen med oss. Antonio er utrolig flink og er super opptatt av at alle skal ha det bra.
Vi jobber i stallen sammen med tre jenter, to som er Irske og en jente fra Trondheim i Norge. De er alle veldig søte og hyggelige og vi kommer godt overens. Vi har også instruktørene Antonio og Ricardo som instruerer oss i sprang og Denis som instruerer i dressur.

Vi har det fortsatt fantastisk! Får fortsatt tre retters lunsj og middag, selv om det ikke er gjester denne uken.
Kan ikke tro at det snart allerede har gått to uker!

Brun hest som gresser. Selfie av Stine og Johanne.

Hilsen Stine og Johanne