Oppholdskostnader på Melsom - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

  • 08. mai. 2014
  • 10. mar. 2015

Kost og losji for elever og hester

Men til hvilken pris? spør søkere til toppidrett hest.

Hva må elevene betale for kost og losji i studentboligen på Melsom; og hva koster det å ha hest oppstallet på skolen?

Det nærmer seg inntak til et nytt skoleår. I den forbindelse har det kommet spørsmål; i første rekke fra søkere til stud.spes. med toppidrett hest, om kostnader til opphold for elev og hest.

Studentboligen

Månedsleien er for enkeltrom: kr. 5.000,-. For dobbeltrom: kr. 4.000,-.
Enkeltrom tilbys kun i spesielle tilfelle og når det er ledig kapasitet. De senere årene har etterspørselen vært så stor at elevene har måttet bo to sammen i dobbeltrom.

I månedsprisen er tre daglige måltider - som serveres i skolens kantine, inkludert; frokost, middag og kveldsmat. Leietagerne har mulighet til å smøre matpakke ved frokost som kan spises til lunsj. Eller det er mulig å kjøpe lunsj i kantinen.
I helgene og skolens fridager må leietagerne selv sørge for kosten. For øvrig vises til skolens hjemmeside, der du kan finne mer info om studentboligen; http://www.vfk.no/Melsom-vgs/Om-skolen/Studentboligen

Lånekassen

For elever som søker seg til studentboligen minner vi om å sjekke muligheter for stipend fra Lånekassen; f.eks. bostipend. Sitat fra hjemmesiden: “Du kan ha rett til bostipend på 4 068 kroner i måneden dersom du må bo borte fra foreldrene dine når du er i videregående utdanning.” (Link til Lånekassens hjemmeside http://www.lanekassen.no)

Oppstalling

For å ha hest oppstallet på Melsom er prisen pr. måned kr. 5.875,-. Det inkluderer leie av boks (kr. 1.700,-), fôr, flis, ut- og innslipp (kr. 3.260,-); pluss moms.
I tillegg til dette vil det være utgifter til tannbehandling av hestene to ganger i året, samt markkur i september, november, april og juni. Dette er obligatorisk og vil bli fakturert.

Det er Stall T som står for driften av hesteanlegget på skolen. Driver tilbyr også en rekke andre tjenester, og det vil være mulig for de som har oppstallet hester å kjøpe tilleggstjenester. En oversikt over tjenester og priser finner du på hjemmesiden til Stall T. (Link til hjemmesiden http://www.stallt.no)

Dersom det er ønskelig med mer informasjon kan skolen og/eller Stall T kontaktes.