Rapport (3) fra Hippikos - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

  • 11. apr. 2014
  • 10. mar. 2015

- Dette kan vi anbefale videre

- Det har vært helt fantastisk, men det skal bli godt å komme hjem, også!

Denne uken er det fire nye gjester på Hippikos. De er like hyggelige som de forrige gjestene, om ikke hyggeligere. Alle rir tre ganger om dagen, noe som har ført til litt mer jobb for oss. Vi rir nå sprang en gang om dagen; vi ville gjerne hatt en dressurtime også, men det er det ikke nok hester til.
Selfie, Johanne og Stine.

Været denne uken har vært veldig bra, vi har stort sett hatt sol og rundt 25 grader. Vi har nå kommet godt inn i alle rutiner, både med tanke på jobb, spising og ridning.

I morgen tar vi flyet hjem i fire tiden, før det skal vi nyte vår siste frokost og lunsj, forhåpentligvis får vi et par timer i solen også.

Helt utrolig at vi reiser hjem allerede i morgen, ingen av oss har lyst til det! Dette har vært en fantastisk opplevelse, både lærerikt og gøy! Vi er utrolig takknemlige for at vi har fått mulighet til å dra hit og vil absolutt anbefale dette stedet videre.
Vi kan med sikkerhet si at vi kommer til å savne Hippikos, hestene, varmen, de lange fire-retters måltidene, gjestene, og ikke minst alle som jobber her. Samtidig blir det BITTELITT godt å komme hjem til faste rutiner.

Takker skolen og alle på Hippikos for å ha gjort dette til tre flotte uker!

Hilsen Stine og Johanne
Utsikt fra hesteryggen.