Rapport fra Hippikos - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

Rapport fra Hippikos

Stine og Johanne har levert første rapport som utplasseringselever i Portugal.

Hei!

Vi begynner med å si at vi har det helt fantastisk her på Hippikos! Vi fikk en kjempegod velkomst med overveldende gjestfrihet. Jobbuken startet med 4-retters middag kvelden vi kom, og søndagen fikk vi fri. Gjestene ankom også søndagen, de er svenske, danske og engelske, og alle er utrolig hyggelige. Vi har nesten blitt som en familie. Maten vi får er frokost hvor vi kan velge mellom blant annet frukt, yoghurt, egg, brød og frokostblandinger. Vi får også lunsj som er ganske lik middagen, med fire retter bestående av brød, småretter, suppe, hovedrett og dessert.

Vi har så langt fått instruksjon i sprang en gang om dagen, i tillegg til å jobbe i stallen. Været er foreløpig bra, de dagene det er sol er det veldig varmt og utrolig deilig. Stedet er utrolig flott og det er blant annet appelsintrær her som vi kan spise så mye vi vil av. Vi har sett på litt dressurtimer, og de fleste hestene er helt utrolige, både utseendemessig og hva de kan.
Vi jobber ca. fra 09.00-18.00. Det vi jobber med er blant annet å gjøre klar hester for gjestene, pusse utstyr, ri og vanlig stallarbeid seks dager i uken.
Vi spiser middag fra ca. 20.00 til klokken 22.30. (Alle rettene tar lang tid!)

Vi har det rett og slett utrolig bra her i Portugal, og så langt er det svært lite å klage på. Dette stedet er veldig opptatt av gjestene sine, og det virker virkelig som om gjestene er fornøyde også.

Selfie, Johanne og Stine. Stallområdet på Hippikos Equestrian Centre.

Med vennlig hilsen

Stine og Johanne

Her kan du lese intervjuet med de to før avreise til Hippikos Equestrian Centre.