Åpen skole januar 2015 - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

Åpen skole

Onsdag 14. januar 2015. Invitasjon til 10.-klassinger og deres foresatte.

Onsdag 14. januar inviterer Melsom vgs. til Åpen skole og orienteringsmøter om skolens utdanningsprogram 2015-16; Medier og kommunikasjon, Naturbruk, Studiespesialisering med toppidrett hest og Arbeidslivstrening.
Link til informasjonsskriv.

Det er en fin anledning for elever i 10. klasse og deres foresatte til å komme og oppleve hverdagen på skolen og få et innblikk i hvordan de forskjellige utdanningsprogrammene fungerer i praksis.

Under Åpen skole er det omvisninger hver hele time (fra kl. 12:00), slik at besøkende kan ta fasilitetene i nærmere øyesyn.
Kl. 13:30 og kl. 18.00 er det orienteringsmøte i Stuene; her vil tema være skolen, utdanningsprogrammene og fordypningsfagene.

Collage med bilder fra skolens aktiviteter.

Å velge riktig utdanningsprogram har vist seg å være viktig. Frafallet i videregående skole er stort, og feilvalg er en av grunnene til dette. Melsom jobber hardt for å gi 10.-klassingene best mulig informasjon om skolens utdanningsprogram, slik at de har et best mulig grunnlag for å velge riktig karriereretning. Åpen skole er et av mange arrangementer som bidrar til dette.

Alle er velkomne til Åpen skole på Melsom, vi gleder oss til å møte dere!