"Hei-uken" 2015 - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs
  • 04. sep. 2015
  • 04. apr. 2016

- «Hei-uken» funker!

- Det har vært slitsomt, masse jobbing, men når vi ser resultatet - så har det vært verdt det!

Slik oppsummerer komiteen like etter at «hei-uken» er offisielt avsluttet med premieutdeling og takkens ord på trappen utenfor læringssenteret. Den årlige tradisjonen i begynnelsen av skoleåret på Melsom skal bidra til trivsel og at elever og ansatte blir bedre kjent. Hver dag har det vært ulike aktiviteter med lavterskeltilbud, der alle er kvalifisert til å delta.

- Sosial tilhørighet og trivsel er viktig for et godt læringsmiljø. Komiteen mener at «hei-uken» er mer enn en ukes stunt; i og med at elevene møtes på tvers av klassene. Resultatet for elevene er gode muligheter nye bekjente/venner.

Tautrekking var en av øvelsene under "Hei-uken".

Tautrekking var en av aktivitetene i «hei-uken».

Men komiteen er ikke helt fornøyd med at de ikke har fått med seg alle elever på de ulike aktivitetene. - De som har stilt opp har i hvert fall hatt det gøy! lyder det fra komiteens medlemmer. Og erfaringer fra årets uke skal tas med inn i forberedelsene til neste år; noe som skal sikre at enda flere blir med.

"Hei-komiteen" samlet på trappen utenfor læringssenteret.

«Hei-uke»-komiteen er flankert av rektor Roar Jenshagen og «hei-uke»-administrator Inger Johanne Fjeldseth Klausen. Mellom dem ses (fra venste) Mathias Kristiansen, Emilie Nordset, Hedvig Nesheim og Catharina Holmbukt. Komitemedlem Johan Riksfjord var ikke til stede.