Logodesign - vinner - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

  • 04. feb. 2015
  • 04. apr. 2016

Melsom-elev med vinnerlogo

Vil pryde alt materiell til landsomfattende fagkonferanse om tannhelse.

Fra tid til annen skjer det at MK-elevene får forespørsler fra utenomverdenen om å være behjelpelig med å lage medieprodukter. Nå sist var det Norsk Tannpleierforbund, avdeling Vestfold, som ønsket hjelp til å lage logo for en fagkonferanse i Sandefjord i juni 2015. Et arrangement med tema tannhelse, som samler representanter fra hele landet. Da blir det plutselig noe mer enn en skoleoppgave i et undervisningsopplegg, der bare læreren ser resultatet.

Alle Vg1- og Vg2-elevene ble invitert til å delta i konkurransen, og ved fristens utløp ble rundt 40 logoforslag overlevert oppdragsgiveren til vurdering. Inger-Margrethe Andersen fra Tannpleierforbundet var meget godt fornøyd med innsatsen og utvalget. Elevbidragene var etter hennes mening av høy kvalitet, og juryarbeidet hadde blitt alt annet enn enkelt.

- Overrasket og glad, sier en smilende Siri-Christine Dokka Gåsholt (i 2MKB) som er designer av den foretrukne logoen. Hun forteller at oppdragsgiveren hadde gitt visse føringer for elementer som burde/skulle innarbeides i logodesignet. Det ble nevnt tann/tenner og arbeidsredskap, og man ønsket også «innslag av hval», i og med at konferansen var lagt til hvalfangstbyen. Logoen vil nå bli synlig på alt materiell som produseres i forbindelse med tannhelsekonferansen 2015.

Logo til fagkonferanse for tannhelse.
Vinnerlogoen til Siri-Christine Dokka Gåsholt.

I tillegg til heder og ære fikk vinneren en elektrisk tannbørste, og alle klassene som bidro med forslag fikk en pengepremie for innsatsen, samt at alle elevene fikk hver sin vannflaske.

Bildetekst til bildet øverst: Vinnerdesigner Siri-Christine Dokka Gåsholt i midten, Inger-Margrethe Andersen fra Norsk Tannpleierforbund, avd. Vestfold, (t.v.) og Åshild Løkke, lærer i design og grafisk produksjon.