Utvekslingsstudent - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

Første utvekslingsstudent på Melsom

Anna Broll (18) er første utvekslingsstudent ved Melsom vgs.!

Anna Broll (18) er første utvekslingsstudent ved Melsom vgs.!

Anna Broll - første utvekslingsstudent på Melsom.

Hun kommer Chaska i Minnesota, et område med mange etterkommere etter skandinaver. Selv har hun norske aner, og her ligger mye av begrunnelsen for Norgesbesøket. Anna gikk ut av high school før sommeren 2015, derfor passet det fint med et utvekslingsår.

- Jeg håper å kunne lære språket, bli kjent med kulturen og med landet, sier Anna. Som er godt fornøyd med mottagelsen hun har fått av sine medelever i 2HHLG.

Anna kom til Norge i midten av august, og begynte først på Greveskogen. Men hun savnet nærhet til dyr, for hun er oppvokst som en farmer’s daughter over there. - Det var vertsfamilien min som tipset om at Melsom måtte være rette stedet.
Da har hun kommet til rett plass. Her er hester og andre firbente skapninger. Det burde ligge godt til rette for å gjenopprette nærkontakten.

Anna skal være i Norge ett år, og hun skal følge ordinær undervisning i klassen. Hun sier at Norge ligner litt på Minnesota, og at hun er vant til både snø og kulde. Det kan være god erfaring å ta med seg inn i kommende månedene.