Agility på Melsom - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

Agility på Melsom

Hva gjør driftige Vg2-elever som trenger penger til klassetur for å besøke verdens største hundeutstilling? De arrangerer uoffisielt agility-stevne på Melsom.

- Det har vært mye jobb, og vi har lært mye, oppsummerer Katrine Birkelund og Miriam Skjeggestad etter at stevnet er bragt vel i havn. De to har vært sentrale i forberedelsene til og gjennomføringen av stevnet. Men med god assistanse fra flere av Naturbrukselevene som har hund som fordypningsfag.

Tilbakemeldingene fra deltagerne har vært positive, og det var mange forespørsler om når neste arrangement skulle være. De ville gjerne komme tilbake. Det møtte ca. 60 deltagere og 75 hunder. I og med at det var deltagere med flere hunder, og hver deltager kunne ha opptil tre løp i den samme banen, ble det unnagjort omkring 200 løp i de forskjellige banene.

- Vi skal på klassetur til England i mars. Da arrangeres Crufts som er verdens største hundeutstilling. For å samle penger til reise og opphold kom vi på ideen om å arrangere et uoffisielt agility-stevne. Vi begynte forberedelsene i desember, markedsførte det på facebook og sendte invitasjoner til hundeklubber i området. Forteller Katrine og Miriam som sender takk til skolen for velvilje og stevneplass, og til Sandefjord Hundeklubb som var behjelpelig med utlån av elementer til hinderbanene.

Melsom-elever arrangerte agility-stevne i januar 2016.
Nathalie Mathisen (frivillig medhjelper) og Katrine Birkelund med et våkent blikk på aktivitene i hinderbanen.