Åpen skole med hestesport - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

Åpen skole med hestesport

Lørdag 16. januar 2016 inviteres hesteinteressert ungdom til Melsom vgs. og til Norges hestesportskole nr. 1.

På Melsom ligger alt til rette for å kombinere din hesteinteresse med utdanning. Du har to muligheter til å skaffe deg studiekompetanse.

1. Studiespesialisering med toppidrett hest - sprang eller dressur.
2. Du kan gå tre år på Naturbruk og få studiekompetanse. Naturbruk på Melsom har tilbud om Hest og hestesport, og også et alternativ med opplæring i bedrift; Heste- og hovslagerfag (fagbrev).

Lørdag 16. januar 2016, mellom kl. 10:00 og kl. 14:00 vil det være trenere og andre ressurspersoner til stede for å informere og svare på spørsmål.

Som skole mener vi å ha det flotteste hesteanlegget i landet. Nå har du mulighet til å komme og sjekke selv. Dagen vil omfatte en treningsøkt for toppidrettselevene, slik at du vil kunne får et innblikk i hvordan det er å ha «hest på timeplanen». For øvrig inneholder dagen orientering om undervisningstilbudet og omvisning på skolen og studentboligen.

«Trivsel betyr mye for elevenes læring!»
Elever trives på Melsom. Det bekreftes årlig i elevundersøkelsen. Nettopp det at elevene har tilbud om aktiviteter de er interessert i og stortrives med - i skoletiden, bidrar til det. På Melsom er det læring og trivsel som gjelder.

Er du hesteinteressert, vil Melsom vgs. være et eldorado for deg. Kom og se selv!

Logo for Norges hestesportskole nr. 1.