UE - fylkesmesse 2016 - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

Pote hundeutstyr til topps!

I kategorien «Beste yrkesfaglige bedrift» ble det en førsteplass til Pote hundeutstyr UB, da fylkesmessen for Vestfold ble arrangert i Larvik Arena.

Ungdomsbedriften fra Melsom produserer halsbånd, lenker og hundeleker. Kriteriene som juryen skulle legge vekt på var bl.a. kvaliteten på varen/tjenesten, og i tillegg skulle det vurderes om ungdomsbedriften formidlet yrkesstolthet og engasjement for eget fag.

Sølv til reklamefilm

Russedeal UB er en Melsom-bedrift med Vg3-elever fra medier og kommunikasjon. De har satset på å selge tjenester til årets russekull. Ungdomsbedriften tilbyr design og musikk.  For å markedsføre tilbudet har bedriften satset på egenprodusert reklamefilm. Det ga andreplass i kategorien blant Vestfoldbedriftene.
Russedeal UB stakk av med en andreplass i kategorien "Reklamefilm".
- Det har vært godt besøk og en del forespørsler, i følge guttene i Russedeal UB. Fra venstre Adrian Andersen, Franz Vrolijc og Øyvind Valkeinen.

Bildetekst til bildet øverst i artikkelen:
Beste ungdomsbedrift fra de yrkesfaglige utdanningsprogrammene ble Pote hundeutstyr UB. Fra venstre Katrine Birkelund, Sandra B. Robertsen og Miriam Skjeggestad.

Reklamefilm for Russedeal UB.

Reklamefilm for Pote hundeutstyr UB.