Utviklingssamtaler - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

Påmelding til utviklingssamtaler

Mandag 7. mars 2016 - i tidsrommet 13:30 til 17:00. Elever og foresatte er velkommen til utviklingssamtaler med skolens faglærere, ledere og rådgiver.

Link til påmelding:

http://vfk.empatix.no/utviklingssamtaler-7-mars

- Vi forsøker et nytt opplegg for utviklingssamtalene i år. Lærerne blir plassert i egne rom, der elever og foresatte kan oppsøke dem. Det blir ingen forhåndsbooking som vi har hatt tidligere. Men det er enkle regler. Er døren åpen, er læreren ledig. Er døren lukket, må man vente på tur. Utviklingssamtalen kan vare inntil 15 minutter.

Det forteller studierektor Hans Christian Thorbjørnsen, og tillegger at hensikten med praten er å fokusere på hva som er status for faget pr. dato, samt å gi en fremovermelding om aktivitet og innsats som kan bidra til økt læring og bedre resultater.

Det er utarbeidet et kart over lokalitetene, slik at det skal bli enkelt for de besøkende elever og foresatte å finne frem til aktuell samtalepartnere.

Foresatte til elever under 18 år kan møte sammen med eller uten «den håpefulle». Elever over 18 år kan selv velge å møte til samtaler med eller uten foresatte.

Enkel servering

I og med at det kan bli litt ventetid, frister skolen med suppe, kaffe og te for å gjøre det litt mer behagelig mens man venter på tur. Derfor henstilles det til de som takker ja til invitasjonen, at de sender en beskjed om fremmøte. Slik at kjøkkenet får en viss formening om mat-/drikkevolum som skal produseres.
Læringssenteret vil for anledningen fungere som suppestasjon og kafé.