Junior-INM sprang 2016 - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • http://www.facebook.com/Melsom.vgs

 

  • 11. nov. 2016
  • 15. jan. 2018

God innsats av toppidrettselevene

For tredje året på rad har Melsoms hestefasiliteter vært åsted for innendørs sprang-NM for juniorer.

Syv av skolens toppidrettselever hadde kvalifisert seg til mesterskapet. Solveig-Kristine Nordhov og Mette Gade lå godt an etter de to første omgangene. I en jevn og spennende finaleomgang ble det noen feilpoeng for de to. Solveig-Kristine endte på en 14. plass og Mette på 19. For begge er dette beste plassering i INM for juniorer. Totalt var det 68 påmeldte ekvipasjer.

Mette Gade var godt fornøyd med både hestens (Demi (II)) og egen innsats. Mens Solveig-Kristine Nordhov ga ros til sin Favos Checkmate, men var litt kritisk til rytterens disponeringer i finalen.
De øvrige toppidrettselevene i mesterskapet var Kaja Stenslet Johansen, Oda Olufsen, Matilde Aarset Grønn, Viktoria Kofoed Davidsson og Lena Kalrud.

Selv om kong Vinter fant det passende å avlegge arrangementet et besøk, og således bidro til at det ble noe hustrig utendørs, så meldes det om at innendørsmesterskapet ble gjennomført på beste vis.

Medaljevinnerne i INM junior 2016, sprang.

På pallen. Medaljevinnerne i mesterskapet ble Theodor Wendelborg (gull), Sol Skatvedt Hove (sølv, t.v.) og Marie Skei (bronse, t.h.)

(Tekst til bildet øverst i artikkelen.)
Solveig-Kristine Nordhov (t.v.) og Mette Gade, med lærer og trener Sigrun Sætrevik mellom seg, er godt fornøyde med egen innsats i årets INM for juniorer.