Ta med deg boka - overalt! - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Kjersti Holm
  • 22. apr. 2014
  • 22. apr. 2014

Ta med deg boka - overalt!

eBokBib åpner dørene til e-bokbiblioteket. Stig på!

I anledning 23. april, som er den internasjonale bokdagen, slippes Vestfoldbibliotekenes nye tjeneste - en gavepakke til leseglade vestfoldinger. Gaven kommer i form av en app som gjør det mulig for deg å låne bøker fra biblioteket enten du sitter på bussen eller hjemme i godstolen, på hytta eller ute på måkeskjær. Besøk det digitale biblioteket natt eller dag hvor som helst og logg deg på med ditt vanlige lånekort og pin kode. Etter å ha gjort det kan du laste ned ny norsk skjønnlitteratur og ha boka tilgjengelig på nettbrett eller telefon i tre uker.

Appen heter eBokBib og er tilgjengelig både på IOS og for Android. Appen er gratis og veldig enkel i bruk. Du kan søke i titlene, reservere boka eller levere tilbake. Etter tre uker slettes boka automatisk hvis du ikke fornyer den. Du kan låne maks tre bøker samtidig. I tillegg til de nyeste bøkene vil det være eldre titler tilgjengelig som fritt kan lastes ned og beholdes.

Foreløbig er det ca. 400 titler tilgjengelig i Vestfold men nye kommer stadig til. Bibliotekene kjøper lisenser av forlagene så derfor er det et begrenset antall bøker av hver tittel til utlån og du må derfor regne med å reservere boka hvis det er en veldig populær tittel. Hvis du har eBokBib-logoproblemer med noe så ta kontakt med Læringssenteret. Søker du i våre samlinger vil du også her kunne se hvilke bøker som er tilgjengelig som e-bok. 

Trykk på ikonet til høyre og stig inn i det mest moderne biblioteket i Vestfold.