Skoleslutt og innlevering - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 27. mai. 2016
  • 27. mai. 2016

Skoleslutt og innlevering

Hva gjør jeg med PC, skolebøker og skap?

 

BØKER:

I år har Læringssenteret åpen innlevering fra og med onsdag 1. juni. Det vil si at du kan levere bøkene når det passer deg innenfor åpningstiden, men at alt må være innlevert før 17. juni kl. 16.00

For å unngå mye køståing de siste dagene, oppfordrer vi deg til å være lur og levere inn så snart som mulig.

Alle skolebøker skal leveres inn (unntatt Norges Lover, kalkulator og tabeller for dem som også trenger dette neste skoleår).


Før du leverer.

  • Ta av bokbind (gjennomsiktig plast kan du beholde på). Fjern blyantstreker, notater, post-it lapper og gamle kjærlighetsbrev.
  • Kontroller med timeplanen din og dobbeltsjekk at du har levert inn alle bøkene.

  • Ta en kikk i skapet ditt – det skal uansett tømmes før ferien.

Ta vare på kvitteringen. Vi godtar ikke klager på innlevering uten kvittering.

 

Bøker som er skadet eller mistet.

 Dersom bøkene dine er skadet, risikerer du å måtte erstatte dem. Normal slitasje godtas selvfølgelig, men skader som skyldes vann, kaffe eller andre fuktskader, flekker, understreking med tusj eller avrevne sider, vil du få regning på. Dette er i tråd med avtale om lån av gratis læremidler som ble undertegnet ved skolestart.

Hvis du leverer inn en skadet bok vil du få en kvittering på at den er levert inn til vurdering. Blir en skadet bok vurdert ubrukerlig dvs. at den må kasseres og vi må anskaffe ny, må du erstatte den. Det er ulik pris på de forskjellige skolebøkene. En fysikkbok koster f.eks ca. kr. 900,- og en norskbok ca. kr. 700,-

Har du mistet boka eller glemt å levere den inn før siste frist, vil du bli fakturert for det en tilsvarende ny bok koster. Det lønner seg å lete!

Er du sikker på at du har levert inn en bok, men får beskjed om at du ikke har levert, har du sannsynligvis i løpet av året byttet bok med en annen. Hvis denne andre ikke leverer inn boka, eller har skadet boka, er det du som låner som får fakturaen. Det er for å unngå slike situasjoner at vi ber dere skrive navn i bøkene ved skolestart. Pass på at du sjekker kvitteringen du får ved innlevering.Er du syk, på reise eller på annen måte forhindret fra å levere bøkene?

I så fall må du passe på å få bøkene levert inn av foresatte, en kamerat eller lignende. Har du problemer med å få levert inn må du ta kontakt, slik at du får søkt om innlevering på spesielt grunnlag.

Læringssenteret stenger kl. 16.00, fredag 17. juni.
Innlevering av læremidler er da slutt.
Faktura for ikke innleverte, eller ikke godkjente læremidler, vil bli sendt umiddelbart etter dette.
 
PC:

VG1 og VG2 elever som skal gå her neste år skal beholde PCene.

VG3 elever og avgangselever på HO som har betalt inn tre leiebeløp, og vil beholde PCen sin, må levere den inn for tanking med avgangsimage. Hvis ikke dette gjøres, blir maskinen ubrukelig etter en kort stund.


PC kan leveres inn for avgangstanking så fort du kan unnvære den. Du leverer i skranken på Læringssenteret, og er du heldig får du den tilbake samme dag.

Husk å ta back up av filene - alt blir slettet under avgangstanking.

Siste frist for innlevering av PC er 17. juni kl. 16.00
Alle maskiner må hentes innen 29. juni.

Alt du trenger å vite om PC og skoleslutt kan du lese her.

 

SKAP:

Alle elever (også dere som skal fortsette etter sommeren) skal tømme skapet sitt før siste skoledag.
Alle skapene skal rengjøres og klargjøres for nytt skoleår. Låsen vil derfor bli klippet på skap som ikke er tømt før ferien.